Enetime

En enetime er til dig, der vil have mere fokus på to eller tre ting fra træningen. Vi kommer hjem til dig og træner tingene i dine og hundes vante omgivelser.

Måske kan ikke hele familien være med til træningen og så er enetimer en god måde at opnår ens mere ensartet tilgang. Enetimer øger dit samarbejde med hunden…

SÅDAN FOREGÅR DET

En enetime er et redskab til bedre forståelse af de ting, der øves på holdene – og som bruges i din hverdag med hunden. Oftest er der tale om lineføring eller signalering, men det er helt op til dig, hvad du læger vægt på under det 90 minutter lange besøg. Der ses på to eller tre ”øvelser” og tiden bruges på at sikre korrekt signalering og udførelse af disse, samt mulige alternativer.

Enetimer foregår der, hvor du som hundeejer har brug for det. Om det er på turen ned i byen, hjemme i køkkenet eller på træningspladsen – det er helt op til dig.

En enetime er ikke en konsultation – derfor gives denne også udelukkende til hundeejere, der deltager til hundetræning hos mig eller en tilsvarende uddannet kollega.


Hvis du ønsker en Enetime, skal du udfylde formularen via linket til højre - så kontakter jeg dig hurtigst muligt med henblik på at aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes.


UDFYLD FORMULAREN

VED AT KLIKKE HER

LUPO HUNDECENTER

v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega

Krogsagervej 50, Erritsø

7000 Fredericia

Tlf.: +45 26 17 02 32

Mail: info@lupohundecenter.dk

CVR: 36220090