Holdene

OM HOLDTRÆNING

En hvalp går mod nye og ukendte udfordringer uden frygt. Mødet med andre hunde i alle former, farver og størrelser øger din hunds chancer for et godt sprog i fremtiden og sikrer en glad og selvsikker hund. Det skal vedligeholdes resten af dens liv og derfor er holdtræning vigtigt for enhver hund.

Hos Lupo Hundecenter i Fredericia bruges der tid på at udfordre både hunden og hundeejeren, eksempelvis med forstyrrelser. Det øger dit fokus som ejer og viser din hund, at du er en god og ansvarlig leder.

Til holdtræning hører også en teori, hvor alle vigtige emner som foder, stress, aggressivitet, urenlighed og destruktiv adfærd er med. Her er ejeren i centrum og der er naturligvis tid til spørgsmål. Teorien er primært for Hvalpeholdet og Det Blandede Hold, men deltagere på andre hold er velkomne til at komme og lytte med - og tag meget gerne hele familien med - en hund er et fælles projekt!

OBS! Ved aflysning senere end en uge før opstart opkræves 50% af holdprisen.

KLIK HER FOR AT

TILMELDE DIG

HVALPE-HOLDET

Hundens alder: 10 uger - 5 mdr

Her får du viden med fra første dag. Der stilles ikke store krav til hunden – i stedet fokuseres der på de rette værktøjer til dig som ejer. I trænes som et hold, men der tages højde for den enkelte hunds behov. Hvalpene socialiseres og lærer derfor også meget om andre racers sprog.  Alle racer er velkomne.

Prisen er 1100 kr pr. deltagende hund for 10 gange træning samt 1 x teori af ca. 2,5 timers varighed. Beløbet betales kontant eller med MobilePay ved opstart.

UNGHUNDE-HOLDET

For at deltage skal hvalpeholdet være gennemført

Som hundeejer oplever man oftest de største udfordringer indenfor hundens første leveår, og det er også her man ser flest omplaceringer og i værste fald aflivninger. Unghundeholdene er en investering i din og din hunds hverdag og fremtid. Få værktøjer til at håndtere de udviklingsfaser din hund gennemgår og styrk relationen, samarbejdet og din viden. For hvert hold avanceres øvelserne, men kun med særlig hensyntagen til, hvad din unghund kan honorere. Der er fokus på positiv oplevelser og succes.

Prisen er 1000 kr pr. deltagende hund for 10 gange træning. Beløbet betales kontant eller med MobilePay ved opstart.

DET BLANDEDE HOLD

Hundens skal være minimum 6 mdr for at deltage

Holdet, hvor din hund kan deltage, hvis den er mindst 6 måneder gammel - og ikke har problemer med at være sammen med andre hunde

Holdet er for alle de, der måske ikke har trænet før - eller har trænet hos andre og vil prøve noget nyt.

Der er max 6 deltagere på holdet, hvilket sikrer en høj kvalitet i undervisningen.

Prisen er 1100 kr pr deltagende hund for 10 gange træning. Der tilbydes desuden en aften med teori ud over de 10 gange på træningspladsen. 

VEDLIGE-HOLDET

For at deltage skal Ungehunde-holdet eller Det Blandede Hold være gennemført

Sværhedsgraden på øvelserne øges med både afstand, øget tid og mindre signalering. Dette er holdet for dig, der vil opnå lidt ekstra med træningen og som nyder det sociale med de andre kursister. En hund bør trænes hele livet igennem og dette hold kan tages så ofte, du har lyst og tid til.

Prisen er 500 kr pr deltagende hund for 5 gange træning. Beløbet betales kontant eller med MobilePay ved opstart.


OPSTART OG TEORI

Der startes nye hold hver 5. uge - et hold løber over 5 eller 10 uger (se holdbeskrivelse)

Se TILMELDING for datoer for holdopstart. 

Teori for Hvalpe og Det Blandede hold: Søndag (i 2. træningsweekend) kl. 19:00 - ændringer kan forekomme

Ekstra ungehundeteori afholdes efter behov for ejere med hunde i alderen 5 mdr - 1,5 år


LUPO HUNDECENTER

v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega

Krogsagervej 50, Erritsø

7000 Fredericia

Tlf.: +45 26 17 02 32

Mail: info@lupohundecenter.dk

CVR: 36220090